onsdag 23 mars 2011

Ladies Night

Yeeeey! Biljetter bokade! 15 oktober befinner sig jag, Nilla, Jessica, Jessicas syster och några kompisar till henne i huvudstaden och käkar finmiddag och tittar på showen!!! Jädrars så skoj vi ska ha!!!! Längtar redan!!!

Förmiddagen bjöd på familjehäng och en skogstur som resulterade i att bilen är ÄNNU mer skitig än innan ;) Men skoj var det! När det var dags för Jimi att sticka till jobbet kom Johanna och Noah hit :) Vi tog oss en skön promenad. När vi kom hem busade ungarna i soffan. Riktigt kul att se dem tillsammans nu. Noah hittade Jimis gamla snusdosa som han lekte med, men även Mollie ville ha den så de hade lite dragkamp om den och de löste det ganska bra men när Noah tog den från Mollie blev hon ledsen så han fick snällt lämna tillbaka den. Men det var inga problem ;) Hihi! Sötnosar!!! Jag har inte så värst mycket att skriva om...jag ska jobba 2 dagar nu igen så det blir väl lungt här igen kanske! Ett par nya bilder bjuder jag på iaf. Alltid skoj med bilder :)



1 kommentar:

  1. Jaaa exact de små hjulen passar bättre när man är i stan,mkt bättre med stora hjul om vi bott exempelvis i hfs:)Jaa den verkar suverän,ska nog ta o beställa den till veckan=)

    Jaaa vore så kul,tiina skulle ev till hfs i påsk och tänkte att vi kanske skulle styra ngt då,om ni inte har fullt upp vill säga:)

    Vad kul med ladies night,kul att ha ngt att se fram emot och att få roa sig som personen Maria och inte mamman Maria.Det behöver man ibland=)

    Kram

    SvaraRadera