onsdag 14 juli 2010

Sthlmsresan

Redan onsdag...fattar inte vart dagarna tar vägen... Tänkte ge er en liten sammanfattning av Stockholmshelgen iaf.

Fredag: Lunch med Liv på centralen, lång promenad till hotellet som var hur fint och mysigt som helst :) Sedan blev det tunnelbanan till Danderyds sjukhus där Monika (Jimis syster) hämtade upp oss. Hon hyr in sig i en lägenhet som ligger i ett 500kvm stort hus mitt i Djursholm, precis vid vattnet ;) Så vi fick en liten guidad rundtur där, jädrars vilka villor!!!! Blev en fika på Ekuddens café där ute och sen kom Micke på hojen så då grillade vi och gick ut på bryggan och kollade på alla fina båtar. Sedan körde de "hem" oss och vi tog oss en liten promenad.

Lördag: HOTELLFRUKOST!!!!!!!!!!! Sedan vandrade vi ner till Strandvägen och mötte upp Monika och Micke och hoppade på båten som skulle ta oss på en tur genom skärgården till Sandhamn. Turen tog två timmar och var värd varenda krona! På Sandhamn vandrade vi runt och njöt av den vackra utsikten och alla båtar och käkade jordgubbar :) Väl hemma igen blev det fix innan utgång! Först middag i Gamla stan sedan promenad vidare till söder, Mosebacke mm. Det blev sent hem men kvällen var ljuvlig ;)

Söndag: HOTELLFRUKOST!!!!!!!!!!! Sedan tog vi det lugnt ett tag innan vi började vår promenad mot centralen igen. Det blev många pauser efter vägen då vi var ganska slut i fötterna och värmen var nästan olidlig. Vi hann med en del shopping efter vägen och kikade på lite olika saker :) Sedan blev det tunnelbanan till Monika igen och häng på klipporna i Djursholm innan vi åkte tillbaka för att ta tåget hemöver.

Vi är iaf grymt nöjda med helgen. Vi har haft så kul och det var så behövligt att komma bort på en liten minitripp!!! Men det var tur att vi inte åkte senare för det hade jag nog inte orkat, det var tuffare än vad jag trodde att vara så pass gravid som jag är i värmen i en storstad. Men jag klarade det och det är jag stolt över :)

Idag är det 80 dagar kvar till BF. Inte alls mycket ju!!! Det närmar sig :)



















1 kommentar:

  1. Hehe tack. Ja äntligen.. 1 vecka över tiden är LÅNG väntan men snart får jag snosa bebis.
    :)

    SvaraRadera