fredag 30 december 2011

Näst sista dagen på året

Och här har det inte gått i många knop! Både gårdagen och dagen spenderades mestadels iklädd min goa härliga onepiece. Idag har vi dock varit på en promenad och inhandlat allt inför morgondagen :) Vagnen var överfull på vägen hem men det gick. I onsdags var Jimi ledig och han ville hitta på något. Så vi kom fram till att vi skulle göra ett besök på Lek och Buslandet. Vi tog även med oss Lukas och han och Mollie och vi med lekte som attans i ett par timmar ;) Bollhavet gillade Mollie bäst av allt. Den stora blå rutschkanan var rolig alla gånger utom den sista. Då var hon bra sliten...efter det åkte vi till McDonalds och Mollie fick sin allra första Happy Meal. Hennes nuggets slukade hon ;) Det var en riktigt lyckad familjedag och alla var nöjda och trötta när vi kom hem ;)

I förmiddags innan Jimi drog till jobbet bokade vi en hotellnatt! Älskar att ha saker att se fram emot! Ska bli skönt!!! :)

Nu är det dags för nattning av skruttan och sen förberedelse av kvällsmat...det blir ciabatta med halloumi och en massa annat gott men halloumin är viktigast ;)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar