lördag 12 november 2011

Ojsan hoppsan!

Här har man ju inte varit alltför aktiv! Jaja...

Ullared var toppen! Vi höll låda hela vägen ner och mer eller mindre hela vägen hem också :) Vi har nu inhandlat i princip alla julklappar, fick komplettera med en spis till Mollie från Bamba.se eftersom jag inte ville ha en röd vilket var det enda de hade där nere... Känns skönt att det är klart med klappar till alla runt omkring nu! Fyndade även lite till mig själv och lite lampor och annan heminredning. Bilen och takboxen var smått fulla när vi hade packat in allt...Tror att både Jessica och Catrin var nöjda med dagen också ;)

Igår gjorde jag ett litet inhopp på Lilla Pyret för första gången! Himla kul att få komma dit och jobba lite med andra goa ungar ;) Efter jobbandet var det ca 2 ganska kaotiska timmar...Mollie skulle hämtas, det skulle handlas, det skulle fixas käk, det skulle piffas, och nycklarna glömdes så allt drog ut på tiden...Men vi hann! Och maten var nästan klar när Jimi kom hem så vi slängde i oss den och styrde mot Hammarn där kvällen spenderades med mycket trevligt sällskap och en hel del goa ostar, kex och frukt *nam nam*. Tusen tack familjen Bark för en trevlig kväll <3

Imorse drog vi ut på en härlig promenad, hela familjen. Nu försöker vi få upp värmen inne då vi alla blev lite lagomt frusna ;) Vi höres kära vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar