onsdag 11 maj 2011

Onsdag

En liiiiten uppdatering tänkte jag mig nu...Minns inte så mkt om förra veckan, hann iaf med en fika hemma hos Malin och Isabell där även Sandra och Fanny var :) Helgen gick i ett rasande tempo vilket inte gjorde något eftersom Jimi jobbade...på lördagen var jag, Mollie och mamma till Örebro eftersom älskade lilla Linus fyllde 10 år på söndagen. Vi hann med lite shopping innan kalaset :)

Och nu då... måndag och tisdag jobb. Tisdag eftermiddag var vi hem till Jessica Jensen där även Annsso, Sandra och Malin med barn var. Ungarna lekte för fullt ute i det fina vädret och vi andra tjattrade som bara den ;) Denna tisdag var även tisdagen då Mollie började krypa på riktigt! Hon har väldigt länge ålat sig framåt snabbt som tusan och stått i krypställning och gungat fram och tillbaka och tagit något steg men just denna dag lossnade det och nu kryper hon mest hela tiden ;) Hon passade på att resa sig upp med stöd samma dag ;) Duktig kicka :) Resa sig upp har hon väl gjort lite tidigare det med men då liksom mot låga saker och inte helt rak i ryggen om ni fattar. Men nu reste hon sig upp mot tvbänken och stod där en stund :) Det går undan nu!

Detta resulterar också i mindre olyckor dagligen...allt ska ju testas och man hinner inte alltid med. 2 små yttepytte blåmärken i pannan har hon åstadkommit :( Idag "fastnade" hon när hon försökte resa sig mot varukorgen till vagnen. Hon kunde liksom inte räta ut sig där inunder vagnen och hon blev tokilsken ;) Men det är härligt nu!!!! På morgnarna hittar man henne sittandes någonstans i sängen, ofta pillandes på snörena till spjälskyddet och ofta har hon tagit nappen och kastat den på golvet ;) Men vad gör väl det när man möts av hennes underbara leende?!

Nu vart det mkt...hua...

Idag hade vi Anna, Pilli och Evelina med barn här på kaffe och fruktfika! Mycket trevligt som vanligt! Mollie fick för sig att hon skulle sitta i lilla Oscars knä och visst han såg nöjd ut, hon fick iaf en kram av honom ;)

Nix nu orkar jag inte mer...är helt slut och har en lång dag framför mig med jobb och kvällsmöte. Vi höres! Och välkomna hem familjen B!

1 kommentar:

  1. vad roligt att mollie börjat krypa=)hoppas vi ses snart igen=)kraam

    SvaraRadera