onsdag 27 april 2011

Tisdag

Idag fick vi besök av Johanna och Noah. Mollie hade precis somnat när de kom så Noah fick leka själv en stund men sen när hon vaknat så grejade de för fullt ;) Jimi kom hem efter lunch och röjde bort saker och ting som han körde till tippen. Sedan var det dags för mig att rensa garderoben och plocka fram sommarkläderna. Det blev en hel sopsäck med sånt som skulle slängas...Jimi röjde ur en hel del han med och grejerna kommer visst att hamna i Estland hos bättre behövande. Nu har vi precis varit och handlat allt som vi behöver inför kvällens premiärgrillning på nya grillen. Det vattnas redan i munnen på mig! Lite gott grillat kött och en mumsig sallad är inte helt fel!!!

2 kommentarer:

  1. :))) tack:) det var det hsuet vi pratade om ja!var läskigt närman skrev på kontraktet haha,men det är väl alltid så när man ska köpa ngt som kostar pengar=P men ja precis att kunna gå ut speciellt på sommarn,är guld värt:)

    Du du jag ska allt frossa i jordgubbar då;)är föresten verkligen jättesugen att testa den där nya cartde dor sunset nånting som dom visar på reklamen,ser sååå smurrig ut!Puss o kram

    SvaraRadera