tisdag 1 november 2011

Dags...

...för en uppdatering!

Jimi har varit långledig och det brukar inte bli så mkt skrivande då men nu är han på jobbet så jag passar väl på ;)

I fredags fick Mollie spendera ett par timmar hos sin farmor medans vi hjälpte Liv och Peter att flytta ur deras lägenhet i Örebro. Det blev en väldigt trevlig eftermiddag. Mindre trevligt var att snoren rann på Mollie när vi hämtade henne :( När vi kom hem var vi iaf och firade Tony och Petra som fyllde år. Natten till lördag sen så var Mollie så täppt i näsan att hon kräktes upp slemmet och vi fick dra upp henne och in i duschen och byta sängkläder. Lilla skruttan. Det som var bra var att hon var helt opåverkad, hon skrattade och bubblade på och somnade om utan problem. Efter funderingar hit och dit beslöt vi oss iaf för att besöka Höstruskracet en sväng och heja på Petra. Jag älskar folkrace! Det sitter i sen jag var liten!!! När Mollie blir större hoppas jag på att komma iväg oftare och inte när det bara är här :) Iaf, Petra vann vartenda heat och så även A-finalen, hon är så jädrans duktig! Mollie fick provsitta vinnarbilen och ville inte lämna ifrån sig den till Petra när det var dags ;) På kvällen skulle vi ha varit i Hammarn men det fick ställas in pga förkylningen men vi fixade lite god mat osv hemma :)

Både söndagen och gårdagen har varit lugna som attan....inget speciellt som hänt iaf, lite rensning hemma och överblick i garderober så vi vet som behövs i Ullared och inte! Vi fixade äntligen iordning vårt galleri i källartrappen och tvättstugan städades. Lite småfix helt enkelt.

Just ja...vi fick en påringning av några småttingar som var utklädda...bus eller godis ni vet...vi hade inget hemma (hade tänkt köpa hem nåt ifall att det skulle komma nån men glömt). Så det fick bli bus. Vi skrattade gott när vi såg vad de hittat på...Lite toapapper i busken utanför och lite på soptunnan. Igår när jag kollade brevlådan efter min promenad fanns även där lite. Haha! Hos grannarna hade de sprayat lite grönt ute på vägen...

Annars är Mollie mycket piggare och tand 9, 10 och 11 håller på att tränga igenom, inte konstigt att man är lite gnällig då ;) Idag åker vi med mamma till Örebro en sväng, hon hade lite uträttningar och på så sätt fördriver vi tiden lite!

Tjohej!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar