måndag 25 oktober 2010

Magsjuka

Ohja vi har magsjuka här hemma! Jag började spy natten till söndag men är nu bättre. Tarmarna låter som fan och jag är seg i kroppen. För Jimi började det igår kväll så idag är det han som är sängliggande. Lite skönt ändå att det inte tog oss båda samtidigt med tanke på Mollie. Han kunde ta hand om henne hela dagen igår och idag är det min tur. Hon har som tur är klarat sig!!!

3 kommentarer:

  1. Usch! Stackars er! Magsjuka är verkligen det värsta som finns =( När Sofia var några månader låg både hon, jag, Jonas o några av de andra barnen däckade, samtidigt! Det var fan så jobbigt. Inte nog med att man ´mådde skit (!!!) själv, man skulle torka o hjälpa till överallt med de andra oxå. Å värst var det ju med Sofia som var så liten, man var ju livrädd för uttorkning. Hoppas verkligen Mollie klarar sig!

    SvaraRadera
  2. Håller alla tummar för att hon klarar sej undan magsjukan o hoppas ni frisknar till snart...Kraam

    SvaraRadera
  3. Ja drömmarna måste ha med graviditeten att göra för jag har drömt så skumma drömmar den senaste tiden =/ Hoppas att ni frisknar till snart! :) Är fortfarande lite förkyld så jag vill inte hälsa på än och smitta er! Kramar

    SvaraRadera