måndag 26 juli 2010

Örebroövernattning mm

Inatt sov vi över i Örebro hos brorsan. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och umgänge in på småtimmarna. På förmiddagen idag hade vi tid till specialistmödravården på återbesök hos min läkare. Det gick bra, vi pratade mest om förlossningen som närmar sig med stormsteg!!! Vi fick iaf veta att så länge värdena håller sig över 50 så gör hematologerna ingenting och mina värden verkar hålla sig runt 60-75 nu så det är väl bara att hoppas på att det fortsätter så de sista veckorna också. Eftersom mina värden ligger under 100 så blir det inte tal om nån epidural för mig iaf. Utan jag får helt enkelt klara mig på lustgas och andra preparat som de skulle ha där. Han sa att när vi kommer in kommer de vara väl förberedda iaf och det känns ju tryggt. Men eftersom allt är stabilt nu kommer allting gå tillväga på samma sätt som för vem som helst. Så skönt att höra!!! Det är väl det som oroat mig mest kan man säga. Men det ordnar sig :)

I övrigt är det full aktivitet i magen och mamma har fortsatt svårt att sova om nätterna och det trycker på som bara den nu.

Vi hann med en massa annat i Örebro också, bland annat ännu lite mer shopping till bebisen och födelsedagspresenter till lille Noah som jag förhoppningsvis ska få träffa imorgon :D

Nu är det mys som gäller på Råvedsvägen!

Vi höres :)

1 kommentar:

  1. För faan....epidural klarar vi oss utan! jag för min del har inte tänkt ta nån smärtlindring alls! ja, möjligvis lustgas då! absolut inga sprutor iallafall! det återstår att se om jag har tagit mej vatten över huvvet =) Skönt att det ser bra ut! Måste du föda i Örebro p.g.a. detta? Det närmar sig hörru....välkommen höst =)

    SvaraRadera