lördag 25 juli 2009

Dagen efter...

...mår man som man förtjänar som alltid.

Hade riktigt trevligt igår! Så kul att umgås med Johanna och Clabbe. Clabbe och Jimi har ju så roligt tillsammans och jag och Johanna med såklart :) Vi kubbade lite (killarna vann till vår stora sorg), sprängde kyckling och oj så gott det var, drack en del öl, pratade skit, Jimi drog fram gitarren såklart, det blev allsång, Daisy och Gnaget kom, han och Tarzan blev lite heta på varandra :) Jag och Johanna lyssnade på musik som vi lyssnat på i vår ungdom och pratade om ditt och datt :) Claes fick ett till hål i örat och blev så full att han nästan somnade. Senare kom även Daniel förbi! Alltid lika roligt! Just ja, Jimi hade gjort en paj som vi också smaskade på.

Haha jaja...vi hade kul iaf, blev bra sent. Och när vi vaknat idag ringde vi svärmor och sa att vi skulle hämta Liv och Mattis i Nora men då hade hon redan åkt. Stackars...känns lite taskigt men men...

Nu är Jimi iväg en sväng. Sen ska vi äta och göra oss iordning. Ska ju upp och fira Liv som fyller år, vi blir nog där resten av eftermiddagen och kvällen. Får se om vi kommer iväg på Diggilo-efterfesten eller inte. Det får vädret utvisa!

Hoppas alla har en bra dag! Bjuder på 2 bilder från gårdagen!




1 kommentar: